News

2018.01.26.

Legyen idén Budapest a legjobb európai úticél!

Legyen idén Budapest a legjobb európai úticél!

Kilenc éve szavaztatja az embereket a European Best Destination arról, melyik a legjobb európai úti cél. A BFTK szeretné, ha az idén Budapest kapná a címet.
A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) közleménye szerint csak rajtunk múlik, hogy még többen láthassák, milyen páratlan élményeket kínál Budapest. Február 8-ig bárki szavazhat, és segíthet, hogy a termálfürdők és a fesztiválok városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destination szavazásán is első helyre kerüljön.

Nem is kell más, csak két kattintás ezen a linken, Budapestre.

A szavazás január 18-tól február 8-ig tart, hetente egyszer lehet egy IP címről szavazni. A legjobb desztinációk egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos közösségi média felületen és utazási portálon – a nyertes úti célra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően.
A European Best Destination – amelynek célja az európai turizmus és kultúra népszerűsítése – szorosan együttműködik a kontinens legnagyobb desztinációs és turisztikai hivatalaival, és már több, mint 4 millió turistának nyújtott segítséget a legmegfelelőbb úti cél kiválasztásában. Így ezt az elismerést igen könnyű kézzelfogható előnyökre váltani, elég, ha csak a közel százezer érdeklődőre gondolunk, akik figyelemmel követik évről évre a szavazást, azt, hogy hova érdemes legközelebb repülőjegyet foglalni.

Forrás: www.turizmus.com

*UPDATE*
A European Best Destinations „legjobb európai úti cél” szavazásán Budapest bekerült a TOP 10-be a húsz jelölt közül. Két hétig még lehet szavazni.

A European Best Destinations szervezet célja az európai turizmus és kultúra népszerűsítése – szorosan együttműködik a kontinens legnagyobb desztinációs és turisztikai hivatalaival, és már több, mint 4 millió turistának nyújtott segítséget a legmegfelelőbb úti cél kiválasztásában. Így ezt az elismerést igen könnyű kézzelfogható előnyökre váltani, elég, ha csak a közel százezer érdeklődőre gondolunk, akik figyelemmel követik évről évre a szavazást, azt, hogy hova érdemes legközelebb repülőjegyet foglalni – áll a BFTK Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ közleményében.

Kattintsunk, hogy Budapest a TOP 10-ben a lista legelőkelőbb helyére kerüljön!

Rajtunk, a szavazókon múlik, hogy a termálfürdők és a fesztiválok városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destination szavazásán is első helyre kerüljön.

Nem is kell más, csak két kattintás ezen a linken, Budapestre.

A szavazás február 8-ig tart, hetente egyszer lehet egy IP címről szavazni. A legjobb desztinációk egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos social media felületen és utazási portálon – a nyertes úti célra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően.