Programs

2017.11.25.

Debreceni Bormustra

Észak-Alföld
Debreceni Bormustra

Ebben az évben is megrendezzük Kelet-Magyarország egyik legszínvonalasabb boros rendezvényét, a Debreceni Bormustrát, amely ismét a Déri Múzeum patinás falai között várja a borrajongókat. 2017-ben immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a TOP20 seregszemle, amelyen húsz pincészet mutatja be legszebb borait. Természetesen gasztronómiai sarok is kialakításra kerül, ahol sok finomság várja a borozgató vendégeket.
Ebben az évben is korlátozott számú belépőjegy kerül értékesítésre, mert a Déri Múzeum miliője és kóstoltatásra kerülő kiváló borok megkívánják azt a meghittséget, intimitást és figyelmet, amelyet csak a résztvevők számának maximalizálása mellett lehet kellően biztosítani.

A mustra jellegéből fakadóan ebben az évben is szép és érdekes, kiváló minőségű – több, mint 70 féle – bort kóstolhatnak meg a látogatók, akik az ismert pincészetek mellett több, eddig nem ismert, de kiváló borokat készítő borászattal is találkozhatnak.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt és reméljük, hogy mindenki megtalálja a maga kedvenc borát az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Debreceni Bormustra TOP20 rendezvényén.

Viszontlátásra a rendezvényünkön!

Térkép

Search accomodation nearby