Hírek

2018.01.02.

Minőségfejlesztési pályázat 2018. Hévíz

Minőségfejlesztési pályázat 2018. Hévíz

A pályázat keretein belül, a magánszállásadók minőségi fejlesztéseket valósíthatnak meg szállásaikon az Önkormányzat finanszírozásában, és a Hévíz TDM Egyesület lebonyolításában.

Ki pályázhat?

• aki legalább egy éve Hévíz városban nyilvántartott egyéb szálláshely-szolgáltató,
• aki adószámmal rendelkező magánszemély, aki tulajdonos, tulajdonostárs vagy egyenes ágú rokonok között alapított holtig tartó haszonélvezet jogcím alapján üzemeltet szálláshelyet,
• aki a szálláshely-szolgáltatási tevékenységét a hatályos jogi és adóügyi keretek között szabályosan folytatja és Hévíz Város Önkormányzatával szemben lejárt adótartozása nem áll fenn,
• akinek szobaegységenként minimum 20.000,-Ft/év idegenforgalmi adó befizetési kötelezettsége keletkezik és a befizetésének eleget tesz.

Azon pályázóknak, akik már kétszer sikeresen pályáztak minőségfejlesztésre, 2018-ban már rendelkezniük kell a „Koronás” szálláshely minősítéssel, vagy igazolniuk kell, hogy a minősítést megkezdték. Két év felkészülés után a minősítés már nem jelenthet akadályt a szálláshelyeknek. A minősítés költségei a 2018-as évi pályázatban is elszámolhatók, így plusz kiadást nem jelentenek.

2017-ben már sok pályázó beépítette ezt a költséget is a pályázatába és elindította a minősítés folyamatát, azonban még most sem késő elkezdeni.