Programok

2018.01.01.

Szilveszter Egerben a Dobó téren

Észak-Magyarország
Szilveszter Egerben a Dobó téren

Egri Óévbúcsúztató, Szilveszter a Dobó téren. Búcsúztassuk együtt az óévet és találkozzunk a Dobó téren az esztendő utolsó napján. Egy igazi popikonnal köszöntheted 2018-at, ugyanis Szikora Robi és az R-GO élő show-val repít át az újévbe. Igazi nagykoncerttel várunk a Dobó téren, számoljunk vissza és bontsunk pezsgőt együtt. Fújjuk meg a trombitákat és kiáltsuk: BUÉK!
 

Búcsúztassuk együtt az óévet és találkozzunk a Dobó téren az esztendő utolsó napján. Egy különleges popikonnal köszöntheted 2018-at, ugyanis Szikora Róbert és az R-GO élő showal repít át az újévbe. Igazi parádéval várunk a Dobó téren, számoljunk vissza és bontsunk pezsgőt együtt. 

SZIKORA RÓBERT ÉS AZ R-GO

Ki ne ismerné azt, az úgynevezett csikidam stílust, amely a dallamos latin-amerikai muzsika, a funky és a keményebb rockos ritmusok találkozása. Mindez Szikora Robi ötlete alapján indult el 25 évvel ezelőtt. Sikerük azóta is töretlen és szünet nélkül koncerteznek, hazánk legnagyobb arénáit töltik meg bulizó közönséggel. Egerre is ez vár, légy részese Te is a felejthetetlen koncertélménynek!

Hangulatfelelősök

A bemelegítő és levezető zenés hangulatról Hütter és Endru gondoskodik, akik Eger közönsége előtt már jól ismertek. Főként az elektronikus zene kedvelői találkozhatnak velük hétről hétre, idén szilveszterkor ők gondoskodnak a megfelelő zenés hangulatról.

MENETREND

21:00 Zenés hangolódás
22:00 Szikora Róbert és az R-GO
24:00 Tűzijáték
00:15 Utcabál

A rendezvény hang-, kép- és videofelvétel készül, amelyet a szervezők nyilvánosságra hozhatnak!

A szervezők a rendezvény időpont és helyszín megváltoztatásának jogát fenntartják!

Vigyázzunk szilveszter estéjén egymás testi és lelki épségére!

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Térkép

Szállás keresése a közelben