Hírek

2017.12.08.

Turisztikai konferencia Kecskeméten

Turisztikai konferencia Kecskeméten

„Érték, élmény, egészség 2017” címmel megyei turisztikai konferenciát rendez a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat december 8-án Kecskeméten.

A konferencián Csáki Béla, a Bács-Kiskun Megyei Turizmusfejlesztési és Marketing Nonprofit Kft. ügyvezetője beszél a megyei turisztikai fejlesztésekről, Dr. Ruszinkó Ádám pedig bemutatja az egészségturizmus fejlesztésének magyarországi tapasztalatait. Olyan témák is szóba kerülnek, mint a turizmusmarketing és web2.0, generációelmélet és turizmus Dr. Pusztai Bertalan, a Szegedi Tudományegyetem BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék tanszékvezető egyetemi docense illetve Dr. Bernschütz Mária, a Budapesti Műszaki Egyetem Menedzsment és Vállalati Gazdaságtan Tanszék egyetemi adjunktusának előadásában.
 

Takács Péter, Magyar Utazási Irodák Szövetsége elnökségének tagja bemutatja a 2017-es magyarországi utazási trendeket, és szó lesz a borturizmus hazai trendjeiről is.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha IDE KATTINT,regisztrálhat. Határidő: 2017. december 6. 17:00