Szövetségünkröl

Kedves Szálláskereső!
A Magánszállásadók Országos Szövetsége Üdvözli Önt honlapján !
Engedje meg, hogy egészen rövid tájékoztást adjunk Szövetségünk azon tevékenységéről, amely a szálláskeresők számára hasznos lehet és megfelelő orientációt ad legmegfelelőbb szálláshely kiválasztásában.
A MOSZ megalakulása óta aktívan és alkotó módon vesz részt a hazai turizmus fejlesztési irányvonalainak kialakításában, a kapcsolódó kormányzati döntések előkészítésében, ezen belül természetesen elsősorban a magánszálláshelyeket érintő kérdésekben. Ennek keretében kidolgoztunk egy olyan minősítési rendszert, amely a szálláshelyek minőségi fejlesztését célozza meg olyan módon, hogy az emelt színvonal megtartása stabilizálódjon, garantálva annak folyamatos biztosítását. A minőségi kategóriák 2-4 koronával jelzettek, odaítélésük pályázat útján, helyíszíni kontroll mellett történik, államilag védjegyeztetett követelményrendszerrel, időszakos utánellenőrzéssel. A rendszer bevezetése folyamatban van, 2011-től már található lesz honlapunkon számos védjegyeztetett szálláshely, melyek igénybe vétele esetén a szálláskereső biztos lehet abban, hogy a mai kornak megfelelő, emelt szintű szolgáltatásban részesül.

A tárgyi-technikai színvonal emelése mellett nagy súlyt fektetünk tagjaink folyamatos továbbképzésére, a szakmai kultúra fejlesztésére, annak édekében, hogy a vendég számára az ellátás kényelme mellett a tartózkodás minősége szempontjából legalább olyan fontos esztétikai, hangulati elemek is biztosítottak legyenek.
A Szövetség az ország valamennyi, turisztikailag kiemelt területére kiterjedő tagsággal rendelkezik, így kínálatunk mellett bizonyára nem okoz nehézséget a megfelelő szálláshely kiválasztása.
Megköszönjük érdeklődését és reméljük, hogy információink segítenek döntésében.